“Du kan ikke købe lykke, men det er svært at græde i en Ferrari”

I 2014 blev EASY-LEASE grundlagt af Lasse Dion Asp på idéen om, at alle fortjener deres drømmebil. For vi synes ikke, at livet handler om at komme fra A til B. Det handler om at nyde turen undervejs. Enhver bil giver dig frihed og uafhængighed, men matcher en tam fransk løve din personlighed?Danmark er et af verdens dyreste bilmarkeder. Vi har skyhøje afgifter, som kan bremse mange bildrømme. EASY-LEASE A/S tilbyder finansiel leasing til alle, der deler vores passion. Vores leasingkoncept er enkelt og gennemsigtigt, så du altid er sikker på at gøre en god handel. Hos os er markedets mest attraktive priser og vilkår en selvfølge.

Din drømmebil giver dig et ekstra skud glæde og luksus i hverdagen, som du hurtigt kommer til at elske. Vi gør det let og overskueligt for vores kunder at gøre drømme til virkelighed – om så drømmen er en fræk sportsvogn, en luksuriøs familiebil, eller noget helt tredje.

Du kan få et uforpligtende tilbud på din drømmebil inden for få timer – se hvor nemt det er her.

Du kan ikke købe lykke, men det er svært at græde i en Ferrari

SUNDE VÆRDIER ER VORES FUNDAMENT

Værdier er ikke bare noget, vi siger vi har. Vores værdier fungerer som fundamentet for hele vores forretning og kommer dagligt til udtryk i den måde vi arbejder og agerer på. Vores værdisæt består af fire kerneværdier:

 • Vi er TILGÆNGELIGE
  Vi gør luksus tilgængeligt, men vi er også selv tilgængelige. Vi er fleksible og besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vores kommunikation er altid hurtig, klar og oprigtig.
 • Vi er PROFESSIONELLE
  Vi kender branchen, markedet og alle de mange snørklede regler. Vi ved, hvad vi taler om, og vi sætter en ære i at vejlede vores kunder på ærlig og åben vis.
 • Vi er PERSONLIGE
  Vi betragter vores kunder som vigtige personer, der fortjener en personlig tilgang. Vi prioriterer derfor en tæt og personlige kundekontakt. Vi er lyttende, åbne og imødekommende overfor alle kunder.
 • Vi er AMBITIØSE
  Vi er altid tilpas ambitiøse. Vi sætter realistiske men ambitiøse målsætninger, og vi er aldrig tilfredse med status quo. Vi driver en sober virksomhed til gensidig fordel, så vi altid er vores kunders foretrukne leasingudbyder.

REGNSKABER

Al forretning bygger på tillid, som opbygges og vedligeholdes af sunde kerneværdier og økonomisk ansvarlighed. Vores ord er ikke tom snak, som vores regnskaber fortæller: