Easy Lease

DU ER ALTID KASKOFORSIKRET

EASY-LEASE A/S samarbejder med forsikringsselskabet Købstædernes Forsikring, som sikrer dig bekymringsfri nydelse af din nye bil eller motorcykel til yderst konkurrencedygtige priser, som tilbydes som månedlig betaling. Læs forsikringsvilkår her.

Vi gør luksus tilgængeligt, helt enkelt og uden overraskelser. Det er vigtigt for os at være gennemsigtige om alt. Når du modtager dit uforpligtende leasingtilbud vil din forsikringspræmie derfor fremgå af tilbuddet. Det sikrer, at du kender den fulde pris på dit leasingkøretøj, helt fra starten.

Du kan gøre dig ekstra tryg med tilkøb af for eksempel AutoRisk Selvrisikoforsikring, Autohjælp, EASY Autotjek og CarGarantie.

KOM HURTIGT VIDERE, HVIS UHELDET ER UDE

I samarbejde med Viking Assistance, som er en del af Skandinaviens største vejhjælpsudbydere, tilbyder vi autohjælp til dig og din leasingbil eller -motorcykel.

Skulle der opstå en uventet situation med dit køretøj står Viking Assistance klar til at hjælpe dig – i alle døgnets timer og i hele Europa. I 9 ud af 10 tilfælde kan Viking Assistance afhjælpe problemet på stedet, så du kommer hurtigt videre i eget køretøj.

Behov for assistance?
Ring til kommandocentralen på 70 40 47 48, og oplys dit registreringsnummer.

Easy Lease
Easy Lease

Bekymringsfri nydelse

I samarbejde med AutoRisk Insurance tilbyder vi billig selvrisikoforsikring som tillæg til din ansvars- og kaskoforsikring. Med denne selvrisikoforsikring kan du fjerne risikoen for store ekstraudgifter, hvis uheldet skulle være ude og du skal have repareret en skade.

Fra kun 84 kroner om måneden kan du sikre dig selv og dit køretøj. Får du en skade på dit køretøj, anmelder du den som normalt til forsikringsselskabet. Godkendes din skade, dækker AutoRisk Insurance selvrisikoopkrævningen fra forsikringsselskabet. AutoRisk Insurance dækker den selvrisiko, som gælder i vores kaskoforsikring (fra 6.747 kr. – indeks 2018) i tilfælde af uheld, anden skade, tyveri og meget mere.