Erhvervsleasing

Flexleasing til erhverv

Flexleasing af firmabil er en populær og udbredt form for leasing, som giver både virksomhed og medarbejder mange fordele. Ved erhvervsleasing betaler virksomheden alle udgifter i forbindelse med leasingkontrakten og køretøjet. Bruges bilen til privat kørsel, bliver medarbejderen beskattet af fri bil.

Fordele ved erhvervsleasing

  • Styrker likviditeten
  • Lavere afskrivning
  • Lavere beskatning
  • Attraktiv forsikring
  • Fleksibilitet
  • Fri kilometer
Find inspiration til din nye firmabil her

Grøn elbil som firmabil

Gør noget godt for klimaet, og understreg virksomhedens grønne identitet og ambitioner med en hybridbil eller elbil som firmabil. Den vil straks kommunikere virksomhedens grønne holdning til både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi hjælper gerne med at finde den mest optimale model til både virksomhed og ansatte. Alt efter kørselsbehov, kan en fuldelektrisk eller hybridbil være en fantastisk mulighed.

Det kan være økonomisk fordelagtigt for din virksomhed at være miljøbevist. De store el-udbydere tilbyder ikke kun tilpassede ladeløsninger til private, men udarbejder også gerne en totalløsning for netop din virksomhed. Typisk tilbyder udbyderne at håndtere al installation, service og administration, så du får den helt rette opsætning, hvad end det er til en større eller mindre virksomhed.
EASY-LEASE grøn energi
EASY-LEASE grøn energi
EASY-LEASE grøn energi
EASY-LEASE

EASY-LEASE handel En god og tryg handel

God og tryg handel

Professionel rådgivning

Alt efter dine behov og ønsker rådgiver og vejleder vi dig både før og efter, at du har fundet din drømmebil. Hos os får du altid kompetent og ærlig rådgivning.
God og tryg handel

Import

Vi klarer selvfølgelig alt det praktiske ved import af din drømmebil. Alt lige fra indkøb og autotransport til toldsyn og nummerplader.
God og tryg handel

Kvalitet

Vi leverer kun køretøjer, som har været til grundig kvalitetssikring på uvildigt værksted, og vi klargør nøje dit køretøj, så du kan føle dig tryg ved overlevering.
God og tryg handel

Hjælp til afsætning

Vi hjælper dig videre hvis du ved kontraktudløb ønsker at skifte til ny bil. Vi afsøger de mange muligheder for afsætning for dig - helt gratis.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, vi er altid klar til at give dig ærlig og kompetent rådgivning og vejledning.
*Dine informationer bruges kun til at afgive tilbud. Informationerne bliver ikke videregivet til tredje part
... Eller find svar i vores FAQ
Hvad betyder restværdi? Kan jeg flexlease på gule eller papegøjeplader? I vores FAQ finder du vores oftest spurgte spørgsmål, som vi har samlet og givet svar på. Vi ved, at der er mange spørgsmål i starten, så vi har forsøgt at gøre det så let og overskueligt som muligt.

I vores FAQ kan du i ro og mag finde svar på dine spørgsmål lige når du har tid. Har du et eller flere spørgsmål, som du ikke finder svar på i vores FAQ er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at tage kontakt til os – så finder vi fluks svaret til dig.
Gå til vores FAQ
EASY-LEASE