Privatleasing

Flexleasing til private

Flexleasing, også kaldet finansiel leasing, giver dig mulighed for at få mere bil for pengene. Ved traditionelt køb betaler man 150% af bilens værdi i registreringsafgift
Når du flexleaser betaler du kun registreringsafgiften i små månedlige rater, fordelt over den periode køretøjet leases i.

Fordele

  • Lavere kapitalbinding
  • Attraktive forsikringer
  • Fri kilometer
  • Flere afsætningsmuligheder
  • Lavere værditab
  • Fleksibilitet
Se vores EASY-GUIDE til leasing her

Kør grønt og flexlease en klimavenlig elbil

Understøt din grønne identitet med en el- eller hybridbil. Du kan nemlig sagtens og med fordel flexlease en elbil eller hybridbil. Afgiften er fortsat lav, men på de mere luksuriøse modeller udgør selv en lav afgiftssats en god sum penge.

Som privatperson kan du tegne abonnement på en ladeboks som installeres på din adresse og på de forskellige udbyderes offentlige ladenetværk. Har du en plugin-hybrid vil din udgift være mindre. Tegner du et All Inclusive-abonnement kan du frit og ubegrænset oplade din bil på alle landets ladestandere. Du kan også vælge at betale efter dit forbrug, hvis du i forvejen har en favorabel elpris i form af solceller eller jordvarme.
EASY-LEASE grøn energi
EASY-LEASE grøn energi
EASY-LEASE grøn energi
EASY-LEASE

EASY-LEASE handel En god og tryg handel

God og tryg handel

Professionel rådgivning

Alt efter dine behov og ønsker rådgiver og vejleder vi dig både før og efter, at du har fundet din drømmebil. Hos os får du altid kompetent og ærlig rådgivning.
God og tryg handel

Import

Vi klarer selvfølgelig alt det praktiske ved import af din drømmebil. Alt lige fra indkøb og autotransport til toldsyn og nummerplader.
God og tryg handel

Kvalitet

Vi leverer kun køretøjer, som har været til grundig kvalitetssikring på uvildigt værksted, og vi klargør nøje dit køretøj, så du kan føle dig tryg ved overlevering.
God og tryg handel

Hjælp til afsætning

Vi hjælper dig videre hvis du ved kontraktudløb ønsker at skifte til ny bil. Vi afsøger de mange muligheder for afsætning for dig - helt gratis.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, vi er altid klar til at give dig ærlig og kompetent rådgivning og vejledning.
*Dine informationer bruges kun til at afgive tilbud. Informationerne bliver ikke videregivet til tredje part
...Eller find svar i vores FAQ
Hvad betyder restværdi? Kan jeg flexlease på gule eller papegøjeplader? I vores FAQ finder du vores oftest spurgte spørgsmål, som vi har samlet og givet svar på. Vi ved, at der er mange spørgsmål i starten, så vi har forsøgt at gøre det så let og overskueligt som muligt.

I vores FAQ kan du i ro og mag finde svar på dine spørgsmål lige når du har tid. Har du et eller flere spørgsmål, som du ikke finder svar på i vores FAQ er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at tage kontakt til os – så finder vi fluks svaret til dig.
Gå til vores FAQ
EASY-LEASE