Splitleasing

Splitleasing – det beskatningsfrie alternativ

Splitleasing betyder, at man fordeler driftsomkostninger og leasingydelser på et køretøj mellem en virksomhed og en medarbejder. Det kan være en meget attraktiv løsning for dig med et stort erhvervsmæssigt kørselsbehov. Du sparer beskatningen af fri bil, og virksomheden sparer privatandelen.

Fordelingen af udgifter afhænger af det faktiske kørselsmønster, som registreres med en elektronisk kørebog via GPS-tracker.

Fordele ved splitleasing

  • Ingen beskatning af fri bil
  • Virksomheden sparer penge
  • Let elektronisk kørebog
  • Brændstof trækkes over bilen
  • Lavere kapitalbinding
  • Attraktive forsikringer
Se vores EASY-GUIDE til leasing her

Splitleasing af elbiler

Gå foran, og få 100% elektrisk luksus i hverdagen. Ved splitleasing af elbil eller hybridbil gør du både dig selv, din virksomhed og miljøet en tjeneste. Du kommunikerer både din personlige og virksomhedens holdning til miljøet, og du sikrer samtidig en økonomisk fordelagtig billøsning. Vi hjælper gerne med at finde den mest optimale bil efter dit kørselsbehov.

Du kan tegne abonnement på en ladeboks som installeres på din privatadresse, og tegner du et All Inclusive-abonnement kan ydermere frit og ubegrænset oplade din bil på alle udbyderens ladestandere i Danmark. Du kan også vælge at betale efter dit forbrug hvis du i forvejen har en favorabel elpris i form af solceller eller jordvarme.
EASY-LEASE grøn energi
EASY-LEASE grøn energi
EASY-LEASE grøn energi
EASY-LEASE

EASY-LEASE handel En god og tryg handel

God og tryg handel

Professionel rådgivning

Alt efter dine behov og ønsker rådgiver og vejleder vi dig både før og efter, at du har fundet din drømmebil. Hos os får du altid kompetent og ærlig rådgivning.
God og tryg handel

Import

Vi klarer selvfølgelig alt det praktiske ved import af din drømmebil. Alt lige fra indkøb og autotransport til toldsyn og nummerplader.
God og tryg handel

Kvalitet

Vi leverer kun køretøjer, som har været til grundig kvalitetssikring på uvildigt værksted, og vi klargør nøje dit køretøj, så du kan føle dig tryg ved overlevering.
God og tryg handel

Hjælp til afsætning

Vi hjælper dig videre hvis du ved kontraktudløb ønsker at skifte til ny bil. Vi afsøger de mange muligheder for afsætning for dig - helt gratis.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, vi er altid klar til at give dig ærlig og kompetent rådgivning og vejledning.
*Dine informationer bruges kun til at afgive tilbud. Informationerne bliver ikke videregivet til tredje part
... Eller find svar i vores FAQ
Hvad betyder restværdi? Kan jeg flexlease på gule eller papegøjeplader? I vores FAQ finder du vores oftest spurgte spørgsmål, som vi har samlet og givet svar på. Vi ved, at der er mange spørgsmål i starten, så vi har forsøgt at gøre det så let og overskueligt som muligt.

I vores FAQ kan du i ro og mag finde svar på dine spørgsmål lige når du har tid. Har du et eller flere spørgsmål, som du ikke finder svar på i vores FAQ er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at tage kontakt til os – så finder vi fluks svaret til dig.
Gå til vores FAQ
EASY-LEASE