I 2014 blev EASY-LEASE grundlagt af Lasse Dion Asp på idéen om, at alle fortjener deres drømmebil. For vi synes ikke, at livet handler om at komme fra A til B. Det handler om at nyde turen undervejs. Enhver bil giver dig frihed og uafhængighed, men matcher en tam fransk løve din personlighed?

Danmark er et af verdens dyreste bilmarkeder. Vi har skyhøje afgifter, som kan bremse mange bildrømme. EASY-LEASE A/S tilbyder finansiel leasing til alle, der deler vores passion. Vores leasingkoncept er enkelt og gennemsigtigt, så du altid er sikker på at gøre en god handel. Hos os er markedets mest attraktive priser og vilkår en selvfølge. Din drømmebil giver dig et ekstra skud glæde og luksus i hverdagen, som du hurtigt kommer til at elske. Vi gør det let og overskueligt for vores kunder at gøre drømme til virkelighed – om så drømmen er en fræk sportsvogn, en luksuriøs familiebil, eller noget helt tredje.

Du kan få et uforpligtende tilbud på din drømmebil inden for få timer – se hvor nemt det er her.

Vores team

Easy Lease
Lasse Dion Asp
CEO & Founder
+45 70 20 09 97
Easy Lease
Kasper Kristensen
Leasingkonsulent
+45 70 20 09 97
Easy Lease
Helle Kristine Kragh
Leasingsupport & Kommunikation
+45 70 20 09 97
Easy Lease
Louise Dion Asp
Controller
+45 70 20 09 97
Easy Lease
Tom Kristensen
Servicemand
+45 70 20 09 97
Easy Lease

SUNDE VÆRDIER ER VORES FUNDAMENT

Værdier er ikke bare noget, vi siger vi har. Vores værdier fungerer som fundamentet for hele vores forretning og kommer dagligt til udtryk i den måde vi arbejder og agerer på. Vores værdisæt består af fire kerneværdier:
Vi er TILGÆNGELIGE
Vi gør luksus tilgængeligt, men vi er også selv tilgængelige. Vi er fleksible og besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vores kommunikation er altid hurtig, klar og oprigtig.
Vi er PROFESSIONELLE
Vi kender branchen, markedet og alle de mange snørklede regler. Vi ved, hvad vi taler om, og vi sætter en ære i at vejlede vores kunder på ærlig og åben vis.
Vi er PERSONLIGE
Vi betragter vores kunder som vigtige personer, der fortjener en personlig tilgang. Vi prioriterer derfor en tæt og personlige kundekontakt. Vi er lyttende, åbne og imødekommende overfor alle kunder.
Vi er AMBITIØSE
Vi er altid tilpas ambitiøse. Vi sætter realistiske men ambitiøse målsætninger, og vi er aldrig tilfredse med status quo. Vi driver en sober virksomhed til gensidig fordel, så vi altid er vores kunders foretrukne leasingudbyder.

Vores Ambassadører

Vi er stolte af vores mange tilfredse kunder. Læs om deres erfaringer med EASY-LEASE.
Easy Lease Trustpilot ”Easy Lease - præcis som navnet siger. Det er let at forstå og gennemskue priser og øvrige kontraktvilkår. ingen overraskelser før eller efter en kontrakt. altid god service, og let at afhandle eller forny en aftale. så kan bestemt anbefales som troværdig og tillidsfuld partner til leasing.”

Majbritt Bastkjær Thomsen, Privatkunde
Easy Lease Trustpilot "Vi har leaset gennem Easy lease i mange år og få altid god service og den bedste pris."

Dansk Personaleudlejning ApS
Easy Lease Trustpilot "Har haft en helt fantastisk oplevelse med Lasse og Easy-lease Han er ordentlig, reel og ikke mindst billig (tog 3 tilbud og sammenlignede på udbetaling, ydelse og restværdi) Han er tilgængelig altid, og svarer hurtigt, klart og præcist Han skaffede mig drømmebilen på kort tid og med super kundeoplevelse Kan og vil anbefale easy-lease til alle"

Rasmus Krog Madsen, Privatkunde
Easy Lease Trustpilot "Super service, gennemsigtighed og uden tvivl mest værdi for pengene. Kører på 3. kontrakt hos easy-lease, og det bliver ikke den sidste..."

Caspar Lund, Privatkunde