I 2014 blev EASY-LEASE grundlagt af Lasse Dion Asp på idéen om, at alle fortjener deres drømmebil. For vi synes ikke, at livet handler om at komme fra A til B. Det handler om at nyde turen undervejs. Enhver bil giver dig frihed og uafhængighed, men matcher en tam fransk løve din personlighed?

Danmark er et af verdens dyreste bilmarkeder. Vi har skyhøje afgifter, som kan bremse mange bildrømme. EASY-LEASE A/S tilbyder flexleasing til alle, der deler vores passion. Vores leasingkoncept er enkelt og gennemsigtigt, så du altid er sikker på at gøre en god handel. Hos os er markedets mest attraktive priser og vilkår en selvfølge. Din drømmebil giver dig et ekstra skud glæde og luksus i hverdagen, som du hurtigt kommer til at elske. Vi gør det let og overskueligt for vores kunder at gøre drømme til virkelighed – om så drømmen er en fræk sportsvogn, en luksuriøs familiebil, eller noget helt tredje.

Du kan få et uforpligtende tilbud på din drømmebil inden for få timer – se hvor nemt det er her.

Vores team

Easy Lease
Lasse Dion Asp
CEO & Founder
+45 66 200 700
Easy Lease
Søren Jensen
Leasingchef
+45 66 200 691
Easy Lease
Lars Knøss
Leasingkonsulent
+45 66 200 694
Easy Lease
Mikkel Olsen
Leasingkonsulent
+45 66 200 696
Easy Lease
Jonas Hegner Rasmussen
Leasingkonsulent
+45 66 200 690
Easy Lease
Rasmus Hjort
Administrationschef
+45 66 200 697
Easy Lease
Helle Kristine Kragh
Leasingsupport
+45 66 200 692
Easy Lease
Mathias Guldbæk Sloth Jensen
Leasingsupport
+45 66 200 693
Easy Lease
Mikkel Bransholm Rasmussen
Leasingsupport Trainee
+45 66 200 699
Easy Lease
Kasper Kjær Jensen
Økonomiansvarlig
+45 66 200 695
Easy Lease
Lasse Christensen
Controller
+45 66 200 698
Easy Lease
Louise Dion Asp
Controller
+45 66 200 700
Easy Lease
Tom Kristensen
Servicemand
+45 66 200 700
Easy Lease
Jonas Kristensen
Servicemand
+45 66 200 700
Easy Lease
Emma Abrahamsen
Piccoline
-

Gazelle virksomhed med fødderne solidt plantet i jysk muld

Gazelle
I både 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023 har vi været så heldige at blive kåret som Børsen Gazelle-virksomhed. Det betyder, at vi er blandt de hurtigst vækstende virksomheder i Danmark. Det er vi naturligvis beærede over, og det er alt sammen takket være vores kunder, som hver dag udviser os tillid.

Vores mål er dog ikke at vækste for vækstens skyld. Det skal være holdbart og stabilt. Vi har skåret alt unødigt væk og vi bruger ingen mellemmænd, så du som kunde får den bedste og billigst mulige leasingaftale. Det er vores holdning til holdbar leasing.

Vi har kurs videre ud over stepperne med jysk ordentlighed som pejlemærke – vil du med?

Sunde værdier er vores fundament

Værdier er ikke bare noget, vi siger vi har. Vores værdier fungerer som fundamentet for hele vores forretning og kommer dagligt til udtryk i den måde vi arbejder og agerer på. Vores værdisæt består af fire kerneværdier:

Vi er tilgængelige

Vi gør luksus tilgængeligt, men vi er også selv tilgængelige. Vi er fleksible og besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vores kommunikation er altid hurtig, klar og oprigtig.

Vi er professionelle

Vi kender branchen, markedet og alle de mange snørklede regler. Vi ved, hvad vi taler om, og vi sætter en ære i at vejlede vores kunder på ærlig og åben vis.

Vi er personlige

Vi betragter vores kunder som vigtige personer, der fortjener en personlig tilgang. Vi prioriterer derfor en tæt og personlige kundekontakt. Vi er lyttende, åbne og imødekommende overfor alle kunder.

Vi er ambitiøse

Vi er altid tilpas ambitiøse. Vi sætter realistiske men ambitiøse målsætninger, og vi er aldrig tilfredse med status quo. Vi driver en sober virksomhed til gensidig fordel, så vi altid er vores kunders foretrukne leasingudbyder.

Vi er stolte sponsorer af

EASY-LEASE A/S SPONSORERER
Team Rynkeby
EASY-LEASE A/S SPONSORERER
Terndrup Idrætsforening

Lyt til vores kunder

Glade kunder er vores livsblod og god service er vores livsnerve. Leasing er en tillidssag, og vi gør altid vores ypperste for at give vores kunder en førsteklasses service samt personlig og ærlig rådgivning. Hos os er du og dine behov i fokus, og vi stræber altid efter at gøre leasing let og enkelt for vores kunder.

På TrustPilot kan du læse hvad vores kunder mener om os og vores service.
EASY-LEASE Trustpilot EASY-LEASE Trustpilot EASY-LEASE Trustpilot

Easy Lease Trustpilot ”Easy Lease - præcis som navnet siger. Det er let at forstå og gennemskue priser og øvrige kontraktvilkår. ingen overraskelser før eller efter en kontrakt. altid god service, og let at afhandle eller forny en aftale. så kan bestemt anbefales som troværdig og tillidsfuld partner til leasing.”

Majbritt Bastkjær Thomse
Easy Lease Trustpilot "Kasper fra Easy-Lease har været hurtig på aftrækkeren, nærmest uanset hvornår på døgnet der er sendt en mail til ham. Han fandt hurtigt en rigtig fin pris til mig på min drømmebil og jeg takkede ja.
Bilen blev hentet i Tyskland og overdraget til mig indenfor 14 dage.
Da jeg afhentede bilen, blev jeg mødt af et smilende og imødekommende personale - de havde endda sørget for at skifte bilens hjulsæt til det medkøbte vintersæt og gav en parkeringsskive med som tak for handlen."


Mikkel Friis
Easy Lease Trustpilot "Vi har leaset gennem Easy lease i mange år og få altid god service og den bedste pris."

Dansk Personaleudlejning ApS
Easy Lease Trustpilot "Har netop skiftet til Easy-Lease og oplevet konkurrencedygtigt tilbud, god service og detaljerede svar på det jeg måtte være i tvivl om."

Martin Jørgensen