Få et pristjek

Udløber din flexleasing snart?

Tjek om du betaler overpris på din leasingaftale.

Det er let, uforpligtende og du får svar
inden for 24 timer på hverdage.

Hvorfor sammenligne?

  • Spar (måske) mange penge
  • Få overblik over dine muligheder
  • Skift let og ubesværet leasingselskab
Få et tilbud på dit nuværende leasingkøretøj
Vi indsamler og bruger kun dine kontaktoplysninger til afgivelse af tilbud.

Lyt til vores kunder

Glade kunder er vores livsblod og god service er vores livsnerve. Leasing er en tillidssag, og vi gør altid vores ypperste for at give vores kunder en førsteklasses service samt personlig og ærlig rådgivning. Hos os er du og dine behov i fokus, og vi stræber altid efter at gøre leasing let og enkelt for vores kunder.

På TrustPilot kan du læse hvad vores kunder mener om os og vores service.
EASY-LEASE Trustpilot EASY-LEASE Trustpilot EASY-LEASE Trustpilot

Hvordan sammenligner jeg?

Find dine informationer

Tjek køretøjets kilometerstand og se dets restværdi på din kontrakt

Udfyld formularen

Du får et skriftligt, uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Sammenlign tilbud

Vi står for overflytningen af dit leasingkøretøj, hvis du ønsker det.
Din leasingaftale kan blive meget billigere med EASY-LEASE

Flexleasing giver mange mulighed for større køreglæde, hvad end det er i bil eller på motorcykel, privat eller erhverv. Og ja, kvalitet koster, men hvorfor betale overpris?

Tjek om du kan få et bedre tilbud på dit leasingkøretøj ved hjælp af vores pristjekker. Du indtaster let og hurtigt nogle få oplysninger, og inden for 24 timer modtager du et ganske uforpligtende leasingtilbud fra EASY-LEASE, som du kan sammenligne med din nuværende leasingkontrakt.

Det lyder alt sammen let. Og det er det også. De centrale beløb du kan sammenligne er selvfølgelig den månedlige leasingydelse, engangsydelse og restværdi. Der kan være overraskende store prisforskelle på leasing af den samme bil eller motorcykel, og du har derfor mulighed for at spare mange penge på dit leasingkøretøj.

Derudover kan det også være interessant at kigge på for eksempel leasingperiode og forsikringspræmie. Nogle leasingudbydere vejleder ikke om, at en 12 måneders leasingperiode i langt de fleste tilfælde sikrer optimal besparelse på registreringsafgiften, og dermed giver en lavere leasingydelse.

Du får hurtigt et indtryk af, om vores gennemskuelige tilbud kan slå din eksisterende aftale. Hvis du synes, at vores tilbud ser fornuftigt ud, skal du bare kontakte os for at høre mere og acceptere tilbuddet. Vi vil herefter stå for alt hvad der har med overdragelsen af bilen eller motorcyklen at gøre, og du kører videre på de samme nummerplader – med ekstra penge på lommen hver måned.
Overdragelsen afhænger af de vilkår, du har skrevet under på ved indgåelse af eksisterende leasingkontrakt, men fælles for alle er, at man altid kan skifte leasingudbyder ved kontraktens udløb.

Prøv vores pristjekker, og bliv måske overrasket over, hvor meget du kan spare ved at skifte til EASY-LEASE. Har du spørgsmål eller andet, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@easy-lease.dk eller på telefon 66 200 700.