Udløber din flexleasing snart?

Tjek om du betaler overpris på dit leasingkøretøj.
Det er let, uforpligtende og du får svar indenfor 24 timer.

Hvorfor sammenligne?

 • Easy LeaseSpar (måske) mange pengeEasy Lease
 • Easy LeaseFå overblik over dine mulighederEasy Lease
 • Easy LeaseSkift let og ubesværet leasingselskabEasy Lease
Easy Lease Pristjek  Vi indsamler og bruger kun dine kontaktoplysninger til afgivelse af tilbud.

  Hvordan sammenligner jeg?

  1Easy Lease Pristjek
  Find dine informationer
  Tjek køretøjets kilometerstand og se dets restværdi på din kontrakt.
  »
  2Easy Lease Pristjek
  Udfyld formularen
  Du får et skriftligt, uforpligtende tilbud inden for 24 timer.
  »
  3Easy Lease Pristjek
  Sammenlign tilbud
  Vi står for overflytningen af dit leasingkøretøj, hvis du ønsker det.

  Din leasingaftale kan blive meget billigere med EASY-LEASE

  Flexleasing giver mange mulighed for større køreglæde, hvad end det er i bil eller på motorcykel, privat eller erhverv. Og ja, kvalitet koster, men hvorfor betale overpris?

  Tjek om du kan få et bedre tilbud på dit leasingkøretøj ved hjælp af vores pristjekker. Du indtaster let og hurtigt nogle få oplysninger, og inden for 24 timer modtager du et ganske uforpligtende leasingtilbud fra EASY-LEASE, som du kan sammenligne med din nuværende leasingkontrakt.

  Det lyder alt sammen let. Og det er det også. De centrale beløb du kan sammenligne er selvfølgelig den månedlige leasingydelse, engangsydelse og restværdi. Der kan være overraskende store prisforskelle på leasing af den samme bil eller motorcykel, og du har derfor mulighed for at spare mange penge på dit leasingkøretøj.

  Derudover kan det også være interessant at kigge på for eksempel leasingperiode og forsikringspræmie. Nogle leasingudbydere vejleder ikke om, at en 12 måneders leasingperiode i langt de fleste tilfælde sikrer optimal besparelse på registreringsafgiften, og dermed giver en lavere leasingydelse.

  Du får hurtigt et indtryk af, om vores gennemskuelige tilbud kan slå din eksisterende aftale. Hvis du synes, at vores tilbud ser fornuftigt ud, skal du bare kontakte os for at høre mere og acceptere tilbuddet. Vi vil herefter stå for alt hvad der har med overdragelsen af bilen eller motorcyklen at gøre, og du kører videre på de samme nummerplader – med ekstra penge på lommen hver måned.
  Overdragelsen afhænger af de vilkår, du har skrevet under på ved indgåelse af eksisterende leasingkontrakt, men fælles for alle er, at man altid kan skifte leasingudbyder ved kontraktens udløb.

  Prøv vores pristjekker, og bliv måske overrasket over, hvor meget du kan spare ved at skifte til EASY-LEASE. Har du spørgsmål eller andet, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@easy-lease.dk eller på telefon 70200997.